6985672492 Δαιδάλου 10, Ηράκλειο nk_interpreting@yahoo.gr
hero image
 
     
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Translating Interpreting Services | Μεταφραστικό Γραφείο Ηράκλειο Κρήτη
 
 
 
     
   

Το μεταφραστικό γραφείο TIS. στο Ηράκλειο της Κρήτης προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών μετάφρασης και διερμηνείας σε διάφορες γλώσσες. Με εμπειρία και αξιόπιστους συνεργάτες, το γραφείο αναλαμβάνει μεταφράσεις και διερμηνείες σε οποιαδήποτε ειδικότητα, προσφέροντας υπεύθυνες και ακριβείς υπηρεσίες στους πελάτες του.

Οι γλώσσες εργασίας περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία όπως, Aγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Κινέζικα, Ολλανδικά, Σλοβακικά, Αλβανικά, Ρουμάνικα, Πολωνικά, Γιουγκοσλαβικά, Σερβικά και πολλές άλλες. Με τη συνεχή εξέλιξη της γλωσσικής τεχνολογίας, το γραφείο είναι σε θέση να παρέχει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και τις πληρέστερες υπηρεσίες στους πελάτες του.

Στόχος του γραφείου είναι η σωστή και πλήρης εξυπηρέτηση των πελατών του και η ανάπτυξη σταθερών και υγιών σχέσεων συνεργασίας και εμπιστοσύνης.

 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Το μεταφραστικό γραφείο TIS προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που καλύπτει τις ανάγκες των πελατών του στον τομέα της μετάφρασης και όχι μόνο. Ανεξάρτητα από το είδος του κειμένου που χρειάζεται μετάφραση, το μεταφραστικό γραφείο TIS μπορεί να παρέχει μια λύση που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του πελάτη. Πιο αναλυτικά παρέχουμε:

 
 
  Μεταφράσεις σε όλες τις γλώσσες
  Διερμηνείες
  Δακτυλογραφήσεις
  Υποστήριξη συνερδρίων
  Επικυρωμένη μετάφραση
  Μεταφράσεις νομικών κειμένων
  Μεταφράσεις οικονομικών κειμένων
  Μεταφράσεις επιστημονικών κειμένων
  Μεταφράσεις εμπορικών κειμένων
  Μεταφράσεις λογοτεχνικών κειμένων
  Μεταφράσεις τεχνικών κειμένων
  Μεταφράσεις ιατρικών κειμένων
 
     
 

 

 
     
     
     
     
     
     
     
 

Η TIS φαίνεται να έχει μια εξαιρετικά εξειδικευμένη ομάδα μεταφραστών και επαγγελματιών ορολόγων, η οποία παρέχει ολοκληρωμένες και πολύπλευρες μεταφραστικές υπηρεσίες σε όλες τις γλώσσες. 

Η συνεργασία της με επαγγελματίες μεταφραστές και επιμελητές για την επεξεργασία των τελικών μεταφράσεων μπορεί να διασφαλίζει ότι οι μεταφράσεις που παρέχει είναι αξιόπιστες και ακριβείς. Συνολικά, η TIS φαίνεται να είναι μια επαγγελματική και αξιόπιστη επιλογή για όσους χρειάζονται μεταφραστικές υπηρεσίες.

 
 
 
 
 
  ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ
 
    Εξειδικευμένους συνεργάτες  
    Έμπειρους μεταφραστές  
    Πολύχρονη εμπειρία  
    Φιλόξενο χώρο  
    Άμεση εξυπηρέτηση  
     
     
 
 
     
     
 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ & ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η TIS παρέχει υπηρεσίες μετάφρασης και ερμηνείας για ιδιώτες, κυβερνητικούς οργανισμούς, δημόσιες υπηρεσίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Η εταιρεία έχει εμπειρία σε πολλούς τομείς, όπως η ιατρική, η νομική, η τεχνολογία και η χρηματοοικονομική, και μπορεί να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε αυτούς τους τομείς.

 
     
     
     
 
     
     
     
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!