6985672492 Δαιδάλου 10, Ηράκλειο nk_interpreting@yahoo.gr
hero image
 
     
     
     
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Translating Interpreting Services | Μεταφραστικό Γραφείο Ηράκλειο Κρήτη
 
 
 
     
 

Το μεταφραστικό γραφείο TIS εδρεύει στην ΔΑΙΔΑΛΟΥ 10 (1ος όροφος)   ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ και δραστηριοποιείται στο χώρο μεταφράσεων παντός τύπου. Η επιχείρησή μας διαθέτει έμπειρους μεταφραστές προκειμένου να εξυπηρετούν άμεσα και αποτελεσματικά  ανάγκες πελατών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Οι μεταφραστές μας είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες. Παρέχουμε ταχύτατα άριστες υπηρεσίες και σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι γλώσσες εργασίας μας είναι αρκετές και συνεχώς εξελίσσονται.
Μεταξύ αυτών και τα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά, ρώσικα, κινέζικα, ολλανδικά, σλοβάκικα, αλβανικά, ρουμάνικα, πολωνέζικα, γιουγκοσλάβικα, σέρβικα, αραβικά, βουλγαρικά, ουκρανικά, κ.α.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε είδος συνεργασίας.
Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα σε κάθε σας ζητούμενο.

 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
  Εμπειρία & Επαγγελματισμός

Το μεταφραστικό γραφείο TIS στο Ηράκλειο της Κρήτης είναι ένα από τα πιο καταξιωμένα μεταφραστικά γραφεία στην περιοχή, με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της μετάφρασης και αξιόπιστους συνεργάτες.

Το γραφείο αναλαμβάνει μεταφράσεις από και προς πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών, ισπανικών, ιταλικών και πολλών άλλων γλωσσών. Οι μεταφράσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν για διάφορα είδη κειμένων, όπως επίσημα έγγραφα, επαγγελματικές αλληλογραφίες, ακαδημαϊκά κείμενα, τεχνικά εγχειρίδια και διαφημιστικά κείμενα.

Το μεταφραστικό γραφείο TIS διαθέτει αξιόπιστους και έμπειρους συνεργάτες, οι οποίοι εξειδικεύονται σε διάφορους τομείς και γλωσσικές ζώνες. Οι μεταφραστές του γραφείου είναι επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στη μετάφραση κειμένων και έχουν ικανότητες να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του κάθε κειμένου και του πελάτη.

 
     
     
     
 
 
 
 
  Εμπιστευθείτε μας 

Εγώ και οι συνεργάτες μου, θα κάνουμε το καλύτερο ώστε να σας παραδώσουμε ένα χρήσιμο υλικό μεταφρασμένο και διαμορφωμένο όπως σας εξυπηρετεί για να γίνει η εργασία σας αποδοτικότερη.

  Ζητήστε μας άμεσα την μετάφραση που επιθυμείτε

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 

 
 
 
 
 
     
     
     
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!