6985672492 Δαιδάλου 10, Ηράκλειο nk_interpreting@yahoo.gr
 
 
 
 
 

Καλώς Ήρθατε στην ιστοσελίδα μας!

Το μεταφραστικό γραφείο TIS εδρεύει στην ΔΑΙΔΑΛΟΥ 10 (1ος όροφος)   ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ και δραστηριοποιείται στο χώρο μεταφράσεων παντός τύπου.
Η επιχείρησή μας διαθέτει έμπειρους μεταφραστές προκειμένου να εξυπηρετούν άμεσα και αποτελεσματικά  ανάγκες πελατών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 
 
 
 
 


Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο αλλά και υψηλή εξειδίκευση είμαστε σε θέση να διασφαλίζουμε την ακρίβεια των υπηρεσιών μας. Καθώς κάθε εργασία έχει τις δικές της απαιτήσεις και απαιτείται εξειδικευμένη γνώση σε συγκεκριμένα θέματα και τομείς, είναι σημαντικό να διαθέτουμε μια ομάδα εξειδικευμένων μεταφραστών για κάθε εργασία. Μέσω αυτής της διαδικασίας επιλογής, εξασφαλίζουμε ότι οι μεταφραστές μας έχουν τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του κάθε έργου και να παρέχουν μια υψηλής ποιότητας μετάφραση.


Το μεταφραστικό γραφείο TIS έχει επενδύσει στη μεταφραστική τεχνολογία προκειμένου να παρέχει ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες του. Η χρήση εξελιγμένων μεταφραστικών εργαλείων μειώνει το χρόνο παράδοσης μιας μετάφρασης καθώς επιτρέπει στους μεταφραστές μας να επεξεργάζονται μεγαλύτερο όγκο κειμένου σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Επιπλέον οι  τεχνικές που χρησιμοποιούμε βελτιώνουν την ακρίβεια της μετάφρασης καθώς έχουμε πρόσβαση σε μεγαλύτερο όγκο πληροφοριών για κάθε ειδικότητητα και γλώσσα.


Η TIS έχει ως στόχο να παρέχει ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται. Έτσι, επιλέγει τα καλύτερα στελέχη για να εργαστούν στο δίκτυο της, διασφαλίζοντας ότι όλοι οι συνεργάτες της εταιρείας είναι επαγγελματίες και έχουν την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση για να παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της. Η TIS δεν επιδιώκει μόνο να παρέχει υπηρεσίες μετάφρασης, αλλά επιδιώκει να δημιουργήσει μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους πελάτες της βασισμένες στην αξιοπιστία, και την επαγγελματική κατάρτιση.
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Παρέχουμε ταχύτατα άριστες υπηρεσίες και σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι γλώσσες εργασίας μας είναι αρκετές και συνεχώς εξελίσσονται...  


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Περισσότερα